#1 ØYGOSPELVENN: HÅKON BORGENVIK


 

  • Beskriv deg selv kort.

Jeg har vært sokneprest på Flekkerøya et drøyt år nå og trives veldig godt med det. Var her også for 15 år siden, og opplever nå stadig å gå på dåpsbesøk til tidligere konfirmanter. Det er stas! I mellomtiden har jeg vært i Mandal og Holum, men har hele tiden hatt båten min her på øya og har mange gode venner her.

  • Skal du på Øygospel 2017?

Ja, det skal jeg.

  • Hvor lenge har du gått på Øygospel?

Det er tredje året på rad nå. Første året hadde jeg med meg en gjeng med konfirmanter fra Mandal og Holum.

  • Hva er din drøm for Øygospel i fremtiden?

At det skal være en festival som samler folk fra alle de forskjellige kristne miljøene her på øya og i distriktet. En festival med fokus på Jesus og god musikk. En festival som gir frimodighet i troen, og som hjelper stadig nye til å ta et standpunkt.

  • Hvorfor ønsker du å anbefale Øygospel til andre venner og bekjente?

Fordi det er en kombinasjon av gode musikk, fine vitnesbyrd og topp fellesskap.

  • Hva forventes av Øygospel 2017?

At det blir en festival som blir trosstyrkende, inspirerende og samlende.