SØNDAGENS PROGRAM


Nå er Øygospel 2017 godt i gang! I morgen er det duket for familiegudstjeneste i samarbeid med Flekkerøy Kirke og Flekkerøy Misjonskirke. Håkon Borgenvik skal tale, og vi får besøk av Flekkerøy Soul Children, Flekkerøy Soul Teens og dansegruppa fra Flekkerøy Misjonskirke. Det blir eget opplegg for barna.

 

Flekkerøy Soul Children og Teens er en sangglad gjeng på nærmere 70 medlemmer. Deres visjon er å vinne og bevare unge mennesker for Jesus Kristus gjennom sang og musikk de kjenner seg igjen i.

 

Dansegruppa er for barn fra førskolealder til 2. klasse. Jentene har øvelse annenhver mandag i Solkollen Barnehage. Hovedleder for dansegruppen er Julie Fjell-Olsen, som har en god co-pilot i Marit Hansen. Dansegruppen har også jenter fra 4. klasse som er hjelpeledere, som en bevisst målsatsing for å drive ledertrening.

Dansegruppen er en inkluderende møteplass som bidrar til at vennskap dannes, gleden bobler, dansing utvikles og Jesus blir en større del av barnas hverdag. Det er en arena hvor jentene opplever mestring, blir sett og utvikler danseglede.

 

Etter gudstjenesten blir det salg av middag og utlodning!

 

Vel møtt til gudstjeneste i Flekkerøyhallen søndag kl 11:00!