Øygospel 04

English

Funky gospelkonsert

Gospelsambandet er et kor satt sammen av sangere og musikere fra hele Sør-Norge. Bandet var først på scenen, etterfulgt av koret som kom løpende inn. Så satte det hele i gang, og de viste hvordan korsang virkelig kan svinge! Med 15 sangere som alle kunne startet solokarriére, og et band med fire dyktige musikere er det bare nødt til å bli bra!

Koret startet konserten med fullt trøkk, og det tok ikke lange tiden før publikum var helt med. Programmet hadde likevel stor variasjon, med rolige sanger spredd ut med passelig mellomrom. Og med høytlesing av bibeltekster kom budskapet veldig tydelig frem også. Dirigenten informerte også om korets misjonsprosjekt i Kambodsja, som mesteparten av inntektene fra platesalget går til.

Etter å ha fått oss alle med på allsang, og høstet rikelig med applaus gikk koret av scenen mens bandet spilte. Publikum hadde ikke fått nok og brølte etter mer, så da kom de selvfølgelig inn til ekstranummer igjen. Hele konserten ble avsluttet med "Thy Will Be Done", fremført med kraft og fylde. Dette er en konsert vi kommer til å huske lenge!


Bandet går først på scenen...

...og så dukker koret opp!

Hvem sier at et kor ikke kan lage liv på scenen?

Både bassisten og gitaristen fikk slippe til med solopartier!

Publikum er strålende fornøyde

En av de mange dyktige solistene

Keyboard, trommer, bass og gitar - et fullverdig band

Koret synger med innlevelse!

Publikum gir stående applaus flere ganger!

Se bildene i større format her

Sist oppdatert: 26.05.2007

© Øygospel 2004

Kontakt oss på mail: Webmaster

51N 8Ø