Ønsker du å hjelpe til?
Øygospel er en stor festival med mange besøkende, for å gjennomføre den trenger vi alle dere frivillige. Som frivillig på Øygospel hjelper du til med å rigge klart til helgen, griller mat eller står i kiosken, står vakt på konsertene eller rydder og hjelper til. Så dersom du kunne tenke deg å være med på å lage Øygospel blir vi veldig glade om du tar kontakt med oss! Se nederst på denne siden. Vi er stolte av alle frivillige som har hjulpet oss, uten dere hadde det ikke vært mulig å lage Øygospel.

 

Kiosk og grill
Kan du tenke deg å stå i kiosken og selge brus og annet godt, så trenger vi noen blide fjes. Bak grillen trenger vi noen som er flinke til å steke pølser, hamburgere og laks.

 

Forbeder
Under møtene på Øygospel ønsker vi å gi mulighet for forbønn, derfor trenger vi forbedere som kan møte deltagerne i samtale og bønn.

 

Vakt
Vaktholdet vil foregå i hovedsak under konserter. Det er viktig å holde kontroll over publikum foran scenen.

 

Miljøteam
Arbeidsoppgavene til miljøteamet vil bli å underholde, informere og møte festivaldeltagerne mellom møter og konserter. De vil arrangere leker og moro i pausene. Det skal ikke være kjedelig å være på Øygospel.

 

Kontakt oss på mail magne.t@oygospel.no eller i skjemaet under dersom du ønsker å hjelpe til! (Husk å oppgi navn, telefon og ønsket arbeidsområde.)