ARTISTER 2023

 

TBA

 

 

 

 

 

 

 

 

Artister som besøkte Øygospel 2022

Dante Bowe

Dante Bowe er eb Grammy-nominert kristen gospel sanger og låtskriver fra Rockingham, NC. Han er medlem av Bethel Music og Maveric City, og har sammen med dem skapt kjente lovsanger som blir brukt i hele verden.

I 2022 van han en Grammy for et album han skrev sammen med Bethel Music og Elevation, som var på Øygospel i 2019.

Jesus Loves Electro

Jesus Loves Electro var en av artistene i 2022 og her bøy han på god S med både hender og føtter i været.

 

Lindy Cofer

Lindy Cofer er en kjent lovsangsleder, låtskriver og misjonær. Sammen med teamet hennes fra Circuit Riders reiser de rundt på skoler og i byer for å dele kallet Gud har for oss.

Teamet hennes var også en del av The Send som arrangerte samling i Telenor Arena samme sommeren.

Artister som besøkte Øygospel 2019

Planetshakers

TORSDAG 30. MAI

Planetshakers besøkte øygospel for første gang i 2015, og det var fantastisk! Vi har aldri hatt så mange besøkende på en konsert, og stemningen var på topp. I år er de tilbake!!!

Planetshakers er et lovsangsband fra Australia som har holdt på siden 1997.

Les mer

Hillsong Young and Free

FREDAG 31. MAI

Fredagens artist er Australske Hillsong Young and Free! De er den nyeste grenen av Hillsongs store musikkfamilie, og de synger spontan og direkte lovsang med fengende EDM-beats. Sangene kommer rett fra hjertet og omhandler livet med Jesus.

Les mer

Elevation Worship

LØRDAG 1. JUNI

Elevation Worship er et lovsangsband som hører til Elevation Church, som er ledet av pastor Steven Furtick i USA. Musikken til Elevation har røtter i både rock og pop, og med et hint av klassisk musikk leverer de sitt budskap til et stort og hengivent publikum.

Les mer