Artister


Artister som kommer på Øygospel 2019

Kommer snart..

TORSDAG 30. MAI

Kommer snart..

Hillsong Young and Free

FREDAG 31. MAI

Fredagens artist er Australske Hillsong Young and Free! De er den nyeste grenen av Hillsongs store musikkfamilie, og de synger spontan og direkte lovsang med fengende EDM-beats. Sangene kommer rett fra hjertet og omhandler livet med Jesus.

Les mer

Elevation Worship

LØRDAG 1. JUNI

Elevation Worship er et lovsangsband som hører til Elevation Church, som er ledet av pastor Steven Furtick i USA. Musikken til Elevation har røtter i både rock og pop, og med et hint av klassisk musikk leverer de sitt budskap til et stort og hengivent publikum.

Les mer

Artister som besøkte Øygospel 2018

Jason Upton

TORSDAG 31. MAI

Jason Upton er en amerikansk lovsangsartist og kommer på møtet Torsdag 31. Mai. Han videreformidler hjertet til vår Himmelske Far på en fantastisk måte gjennom vakre tekster og melodier. Hans låter reflekterer en kjærlighet for Gud, familie og venner. Man kan høre på tekstene hans at han snakker til en personlig Gud!
Les mer

TWELVE24

FREDAG 1. JUNI

Bland sammen feel-good pop, EDM og rap, og se for deg en miks av artister som Macklemore, Calvin Harris og Justin Bieber. Da får du TWELVE24. Et internasjonalt band, i ordets rette betydning, bestående av Christina fra Ghana, Ryan fra USA og Josh fra Manchester i England, som nå er bandets hjemby.
Les mer

Kari Jobe

LØRDAG 2. JUNI

Amerikanske Kari Jobe fremstår i dag som en av de største kvinnelige artistene innenfor kristen musikk. Hun har allerede solgt godt over 1 million album, og på hennes forrige album "Majestic", ble den mektige lovsangen "Forever" og radiolåten "I am not alone" publikumsfavoritter.
Les mer

Talere

STIAN HANSEN

FREDAG 1. JUNI

Stian Hansen jobber daglig som evangelist i Hånes Frikirke og er i tillegg snart ferdig med Master i Teologi som han tar på Anskar Høgskolen her i Kristiansand!

Det han ønsker å formidle til oss under Øygospel er Guds supernaturlige inngripen i våre liv, altså det at Han ønsker å ha en relasjon til oss, lede oss, hjelpe oss og gi oss det vi trenger for å leve fullverdige liv her på jorda. Pluss at vi har det fullkomne i vente!

ANDREAS NILSEN

LØRDAG 2. JUNI

Andreas Nilsen er ungdomspastor i Misjonskirka, og har sammen med Ada og sønnen Samuel et stort hjerte for mennesker og Jesus. Akkurat nå er Andreas og flere fra misjonskirka på misjonstur i India!

Grunnen til at vi har spurt Andreas om å tale lørdag kveld, er fordi at han er en av de mest dedikerte personene vi kjenner. Han tar ikke lett på oppgaven, og vi er vanvittig spent på hvilket himmelsk budskap han skal få bringe til oss denne kvelden. Har du en venn eller to som er nysgjerrige på Jesus? Dette er en trygg kveld å ta de med! Andreas er helt fantastisk.