#6 ØYOGSPELVENN: THERESE FORSMO


 • Beskriv deg selv kort.
  Jeg er 25 år. Bor i Voie og jobber med ungdommer og konfirmanter i Flekkerøy Misjonskirke, samt på en butikk i byen.

 

 • Vært på Øygospel tidligere?
  Ja, det har jeg. Begynner å bli en del år nå!

 

 • Temaet under årets festival er ”Met By Love”. Hva forbinder du med det? Hva betyr det for deg?
  Gud ønsker å møte oss med hans gode kjærlighet, og vise oss at han elsker oss ubetinget. På denne måten kan vi få lov til å gi denne kjærligheten videre til mennesker rundt oss. Møte andre med kjærligheten han har vist oss. Jeg har selv fått oppleve hvordan et møte med Guds kjærlighet har forandret livet mitt totalt!

 

 • Har du noen minner fra Øygospel?
  Ja, jeg har mange minner med Øygospel. Dette er et av høydepunktene i året, jeg har fått bli enda bedre kjent med Jesus og møte mange nye mennesker, som i dag er mine nærmeste venner. En helg med mye bra!!

 

 • Hvorfor ønsker du å anbefale Øygospel til andre venner og bekjente?
  På Øygospel er det alltid god stemning, mye bra talere og konserter! Et sted hvor det blir lagt tilrette for sterke møter med Gud, men også gode felleskap!! Så kom!

 

 • Hva tror du folk sitter igjen med etter en slik festival?
  Jeg tror og håper folk sitter igjen med følelsen av at Gud elsker de høyere enn noen annet. Og at den kjærligheten Gud har gitt de, kan de være med å gi videre!