#4 ØYGOSPELVENN: OLE JOSÉ NORUM


 • Beskriv deg selv kort.
  Hei, jeg heter Ole José Norum, vokst opp i Stange utenfor Hamar, men bor nå i Oslo. Her jobber jeg som vekter og er DJ i Jesus Loves Electro.

 

 • Kjenner du til Øygospel?
  Har vært på Øygospel å spilt før. Siden jeg ikke er fra byen, har jeg ikke vært borti det før det.

 

 • Temaet under årets festival er ”Met By Love”. Hva forbinder du med det? Hva betyr det for deg?
  Met by Love, kan forbindes med mye, men det første jeg tenker på er Guds kjærlighet som er konstant til oss mennesker, alle mennesker. Spørsmålet videre da, er om vi velger å ta i mot Hans kjærlighet til oss.

 

 • Har du noen minner fra Øygospel?
  Jesus Loves Electro spilte der i fjor, det var veldig god stemning! Vi fikk med ei lokal jente fra Øya som heter Serine. Hun var med oss å sang på den ene låten vår, det var rått! Shoutout til deg Serine!

 

 • Hvorfor ønsker du å anbefale Øygospel til andre venner og bekjente?
  Øygospel virker å være et kjempe bra arrangement for folk i alle aldere. Det er noe for en hver smak! Halvard Hasseløy, skal tale og helt sikkert dele fra sitt liv. Han har ikke akkurat levd noe A4 liv, så det er verdt å få med seg. Samt selvfølgelig vår (Jesus Loves Electro) sin konsert. Vi lover kjempe stemning og vi kan ikke være noe dårligere i år, så vi har med en aldri så liten overraskelse i år også!

 

 • Hva tror du folk sitter igjen med etter en slik festival?
  Jeg håper mennesker har fått oppleve hvem Jesus er i løpet av helgen. Om det er igjennom taler, musikk eller relasjoner. Håper vi sees!